Bozkır Mahalle Ziyaretlerinde Elmaağaç Ziyaret Edildi.

 

Konya'nın Bozkır ilçesinde Mahalle ziyaretlerine devam ediliyor.

İçişleri Bakanlığının talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen Halk Toplantıları Bozkır ilçesinde "52 Haftada 52 Mahalle" şekliyle her hafta ilçeye bağlı bir mahalle ziyaret edilerek gerçekleştiriliyor. Bozkır ilçesinde İlçeye bağlı 52 mahalle olması dolayısıyla 1 yıllık çerçevede planlanan her hafta bir mahalle ziyaretleri çerçevesinde bu hafta Perşembe günü Elmaağaç Mahallemiz ziyaret edildi.

İlçeye bağlı Elmaağaç mahallesinde gerçekleştirilen ziyarette Yatsı Namazı sonrasında mahalle muhtarının evinden misafir olundu ve mahalle sakinleriyle bir araya gelinerek halkın istekleri yerinde dinlendi. Mahalle sakinleri istek ve önerilerini ziyarette katılan kurum amirlerine birebir iletilme şansı buldu.
Bozkır Kaymakamlığından mahalle ziyareti hakkında yapılan açıklamada " "Vatandaş Buluşması" kapsamında bu hafta misafiri olduğumuz ve bizleri evinde ağırlayan Elmaağaç Muhtarımız Ramazan Bey başta olmak üzere tüm Elmaağaç sakinlerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" denildi.

Bozkır Elmaağaç mahallesinde gerçekleştirilen ziyarete Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar, Bozkır İlçe Müftüsü Seyit Böğet, Bozkır Emniyet Amiri Ramazan Arlı, Bozkır Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan Adıgüzel, Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Öztürk, Bozkır Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Recep Kesik, Bozkır Nüfus Memurları ve çok sayıda vatandaş katıldı.  



Bozkır Mahalle Ziyaretlerinde Elmaağaç Ziyaret Edildi. Bozkır Mahalle Ziyaretlerinde Elmaağaç Ziyaret Edildi. Reviewed by Bozkır Dernekleri on Ocak 31, 2020 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.